Do 24 kwietnia najlepsze restauracje w Polsce oferują w ramach Festiwalu RestaurantWeek autrskie trzydaniowe menu oraz specjalny koktajl festiwalowy. Jest to w Polsce już 10 edycja RestaurantWeek, w przypadku Bydgoszczy mamy do czynienia z debiutem – w którym bierze udział 7 bydgoskich restauracji.
Jednym z celów festiwalu jest promocja lokalnych restauracji i pokazanie tego, że można zjeść coś autorskiego oraz wyjątkowego. Koszt biletu to 69,99 zł – swój udział w festiwalu rezerwujemy przez internet na stronie: https://festival.restaurantclub.pl/restaurants?location=17-Bydgoszcz&festivalFilter=47
W bydgoskiej odsłonie RestaurantWeek udział biorą restaurację: Migavka, Sowa, Apteka Restaurant&Koktajlbar, Gdańska 14, Lulu Bistro, Poczuj Miętę i The Oriental.
Zapraszamy do obejrzenia naszego materiału, gdzie szefowie kuchni mówią o tym co ciekawego przygotowali na to wydarzenie.